Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Kama Sutra: Το εγχειρίδιο του σεξ

Μπορεί καλύτεροι εραστές να θεωρούνται σήμερα οι Έλληνες, πριν δύο περίπου χιλιετίες όμως, τα σκήπτρα των ερωτικών επιδόσεων κρατούσαν αναμφισβήτητα οι Ινδοί.

Έτσι, τουλάχιστον δείχνουν τα κείμενα του Mallanaga Vatsyayana, συγγραφέα του Kama Sutra, που -χωρισμένα σε επτά μέρη- αναλύουν:
* Τις προτεραιότητες της ζωής και την απόκτηση της «γνώσης»
* Τη σεξουαλική ένωση (την διέγερση της επιθυμίας, τους τύπους εναγκαλισμών και φιλιών, τις 64 συνολικά στάσεις συνουσίας και πολλά άλλα)
* Την απόκτηση θηλυκής συζύγου και τους τρόπους συμπεριφοράς
* Την σύζυγο (ή τις συζύγους αν είναι πολλές)
* Τις συζύγους άλλων ανθρώπων
* Τις εταίρες και πώς πρέπει να επιλέγουμε εραστές
* Τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιούμε για να προσελκύουμε άλλους ανθρώπους

Οι πολυσυζητημένες στάσεις, λοιπόν, της σεξουαλικής πράξης αποτελούν μέρος μόνο του συνόλου. Σημασία έχουν όλα αυτά που προηγούνται. Το Kama Sutra κάνει σαφές ότι πριν την πράξη πρέπει να δίνουμε σημασία σε κάθε εκατοστό του σώματος του/της συντρόφου μας. Να δίνουμε μεγάλη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και μικρότερη στην ίδια την πράξη. Η πράξη άλλωστε πρέπει να αποτελεί απόλαυση από το πρώτο λεπτό, γι’αυτό αφυπνίστε αμέσως όλες τις αισθήσεις σας: Μυρίστε, γευτείτε, αγγίξτε, ακούστε και δείτε τον/την σύντροφό σας και επιτρέψτε τους να κάνουν και εκείνοι το ίδιο. Αλλά πρώτα από όλα προετοιμαστείτε για τη μοναδική αυτή εμπειρία, γνωρίζοντας τους εαυτούς σας.


Kamasutra Love Couple by hotbabeshunter


Kama-Sutra : Les Secrets de l'Art Amoureux by imineo



Le kamasutra moderne by imineo